Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

Toysrus.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

NERF- kjemp mot vennene dine med kule skumvåpen!

Når du har det kule våpenet fra NERF  hånden er det ingen vei tilbake. Kampen starter og du skal treffe motstanderne før de rammer deg! ØV DEG, så kommer du til å treffe!

NERF  starter fort morsomme kamper. Og heldigvis skyter alle våpnene fra NERF  med skumammunisjon, så ingen kommer til skade. DÉT er smart! Hos TOYS”R”US finner du et KJEMPEUTVALG av skumvåpen fra NERF. Både blastere, buer og vannpistoler - DU FINNER ALT SAMMEN HER!

For mange år siden, kanskje til og med før mor og far var barn, ble NERF skapt. Skaperne bak ble kjente over hele verden da de lagde en skumball som barn og voksne kunne kaste inne. Det hadde ingen sett før!

Siden 1970-tallet har det skjedd mye hos NERF. Nye produkter bliver konstant utviklet. Men filosofien bak er fortsatt den samme. Man skal ha det gøy uten å slå seg! Og leken kan foregå både inne og ute. Men hvilke produkter har NERF  laget?

Skumvåpen fra NERF

NERF  står bak en rekke skumvåpen og NERF – blasteren er den meste elskede og kjente. Putt ammunisjon i våpenet ditt og du er klar til å skyte! Ammunisjonen er laget av skum slik at ingen skader seg. Hverken deg, motstanderen din eller mors dyrebare vaser! Bruk din NERF- blaster når du er omringet av fiender. Lag en god strategi, så vinner du helt sikkert!

 

Men NERF har laget flere ting enn KULE SKUMBLASTERE. De har også laget kule vannpistoler. Når sommeren er over oss er det ingenting som er som en god vannkamp. Samle alle vennene dine fra klassen og sett i gang vannkampen! Snik deg inn på fienden og sprøyt dem i nakken - så bliver de gjennomvåte. Det ser så gøy ut!

 

Er du på utkikk etter det kuleste leketøysvåpenet finner du helt sikert noe interessant og litt vilt her hos TOYS”R”US. Vi har nemlig samlet de KULESTE VÅPNENE fra NERF, bl.a.:

  • NERF- blastere i mange størrelser. Ta dem med til vennene dine og overrask dem med de lynraske skumlekene!
  • NERF- buer. Sett en rekke bokser på stativet og se om du klarer å treffe dem! Det krever litt øvelse, men øvelse gjør mester! Bare gå i gang!
  • SUPER SOAKERS og andre morsomme vannpistoler. En hit på en varm sommerdag!

 

Med NERF er du sikret en morsom dag - uansett hvilket våpen du velger! Du kan også ønske deg flere, så du alltid er klar til kamp. Husk på ekstra ammunisjon!

 

NERF hos TOYS”R”US

Hos TOYS”R”US bliver alt en lek. Når du bestiller skumvåpen fra TOYS”R”US sender vi dem til deg raskets mulig. Så venter de snart ved døren- de vil nemlig veldig gjerne at du skal skyte med dem!

 

NERF-blastere, vannpistoler, buer og mye mer. Det er det du finner når du besøker vår nettbuitkk. Bare se på KJEMPEUTVALGET av NERF ovenfor! LA KAMPEN BEGYNNE!